Microsoft: Netscape 8 verminkt Internet Explorer

Of Netscape 8 repareert IE

Categorie: Mozilla
tags: 11

Microsoft raadt gebruikers aan Netscape 8 te verwijderen van hun systeem. De browser verhindert de correcte werking van Internet Explorer.

Na installatie van Netscape 8 wordt het renderen van xml-pagina's door Internet Explorer (IE) uitgeschakeld. Hierdoor worden bepaalde websites niet meer weergegeven in de browser van Microsoft. Dit zegt Dave Massy, senior programmeur van Internet Explorer, op de Internet Explorer weblog. "Als je met IE een xml-bestand opent, zoals een rss-feed, dan krijg je een blanco pagina te zien", aldus Massy.

Massy noemt naast het verwijderen van Netscape 8 nog een andere oplossing: het aanpassen van het register. De exacte procedure is op het IE-weblog te lezen.

Overtrokken

Volgens America Online (AOL), maker van Netscape 8, wordt het probleem overtrokken. "Dit probleem treft slechts een beperkt aantal gebruikers. Het is een klein probleem. We raden gebruikers aan niets te de
Laadtijd: