Vakantie 2005#2

100 Cols tocht?

Categorie: Fiets
tags: 7

100 Cols tocht
Change of plans! Het weer is namelijk zwaar kl*te. En Frankrijk blijft een mooi fietsland. Zat er alleen mee waar dan te en, want waar is het nou mooi fietsen en hoe kom je in Frankrijk aan een goede tocht. Tot me ineens te binnen schiet, dat ik me al maanden geleden had 'ingeschreven' voor de 100 Cols tocht. Deze tocht heeft het startpunt in noord-oost Frankrijk op station Saverne.
Volgens mij moet het wel lukken om een stuk van het begin en einde van deze tocht te doen in een week tijd. Ik kan ter plekke wel uitvinden hoe ik de overstap van de ene kant (westkant) naar de andere kant kan doen. Kaarten van de regio heb ik nog wel, de Michelin 1:200.000 heb ik toch nog liggen. Enig nadeel is de rit ernaartoe. Ik zal dan met de auto eerst ruim 500 kilometer moeten afleggen.
Hoe dan ook, ik moet dus eigenlijk direct verder gaan met de voorbereiding. Dit klinkt aantrekkelijker dan een week fietsen in het natte en frisse weer dat we nu hebben. En een beetje echt klimmen (dit deel van de tocht is het meest 'lichte').

Wordt vast vervolgd.

Reacties

  1. epoman Op 29-07-’05 23:48 schreef epoman
  2. localhost Op 30-07-’05 10:45 schreef localhost
Laadtijd: