Verplichte systeemcheck Windows gekraakt in 24 uur

Categorie: Algemeen
6

O.a. Tweakzone heeft een artikel over de Windows ben ik legaal en goed geïnstalleerd check die is gekraakt. Het artikel behandelt een plugin voor zowel Firefox als IE om de controle te omzeilen. Leuk artikeltje dat verwijst naar andere sites waar daadwerkelijk de info staat. De comments van het artikel zijn veel interessanter...
Een paar berichten omlaag staat een verwijziging naar T.Net over een methode die veel gebruiksvriendelijker is en eigenlijk de manier is. Want waarom zou je Microsoft in staat stellen om deze controle uit te voeren, dat bestrijd wel heel erg de privacy van de gebruiker.
De aanpak is als volgt. De Windows Genuine Advantage is een "Add-on" voor Internet Explorer en kan als zodanig worden uitgeschakeld:

  • Extra

  • Internet-Opties

  • Tabblad programma's

  • Invoegtoepassingen beheren

  • Windows Genuine Advantage selecteren

  • Uitschakelen kiezen

  • OK


Credits gaan wat mij betreft uit naar EricJH2 bij Tweakzone en mhr-zip bij T.Net. Alles wordt uitvoerig behandelt in de reacties van dit bericht op T.Net.
Laadtijd: