Tom Tom speelgoed

Categorie: Algemeen
tags: 89

TomTom komt met nieuwe speelgoed, de 'One'. Dit nieuwe apparaat moet, aldus TomTom, de strijd aangaan met de vele prijsvechters op de markt. Kennelijk voelt TomTom de hete adem in de nek. En wat wil je, de apparaten van TomTom werken fantastisch (ik wil er ook een!), maar kunnen voor de rest niets anders. Ja de dure modellen zijn uitgerust met bluetooth zodat je kunt bellen met het ding. Maar meer ook niet. En de vorm laat ook nog wat te wensen over.

Daar zit nu de kracht van de toekomst...

Die TomTom One is ongetwijfeld het eerste model van de nieuwe lijn apparaten. Het ding is veel subtieler vormgegeven en past blijkbaar nu wel in je binnenzak. Ik zie zo gebeuren dat de TomTom Two voorzien wordt van een bluetooth microfoon en de TomTom Three ook nog eens volledig samenwerkt met je telefoon zodat je kunt bellen door de persoon die je wilt bellen in je TomTom op te zoeken.

Nu nog wat namen registeren als TomTom dat zelf nog niet heeft gedaan ;-)

Laadtijd: