Gekke melding

Categorie: linkdump
11

Ik liep tegen een gekke melding aan. Volgens deze site is de melding te verhelpen.

Waar ik het over heb? Over het volgende (kopie pasta van de bovengenoemde site)

WINDOWS GENUINE AVANTAGE CHECK(UPDATE!) VERSIE 5

WGA Validation Check is wederom geupdated (1.5.532.0)! Download via de onderstaande link de nieuwe gepatchte driver en plaats deze weer in de map > C:/WINDOWS/System32 op de bekende manier (zie evt. vorige logs) om de check te omzeilen !!

Download LegitCheckControl.dll  (LegitCheckControl.dll v.1.5.532.0)

of >  http://www.verzend.be/v/153407/LegitCheckControl.dll.html

Echter blijft de hardnekkige WGA Notification (KB905474) over in de vorm van lastige dialoogboxen en pop-up vensters en de zogeheten WGA tray ! De eenvoudigste (maar niet compleetste) om hier van af te komen is de bestanden WgaTray.exe en WgaLogon.dll in de map C:/WINDOWS/System32 te herbenoemen (in bv. WgaTray1.exe en WgaLogo.dll ) en nu de compter resettten , en vervolgens deze update (KB905474) Nooit meer uit te voeren (uitsluiten van update bv.) Let op als het wel gebeurt ook de LegitCheckControl driver weer vervangen !!

Een veel betere en completere manier om de WGA-Tray te vewijderen is een Registor aanpassing ! Ik zal hieronder proberen te beschrijven hoe dit te doen Ga in het 'StartMenu' naar Uitvoeren..en typ daar 'Regedit' (klik nu OK). Nu verschijnt de 'Registor Editor'. Ga nu naar de sleutel '\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon' Rechtsklik nu onder het mapje 'WgaLogon' op het mapje 'Settings' . Kies nu 'Machtigingen...'  In het venster wat nu verschijnt klik je op 'Toevoegen...' vervolgens typ je in het venster om de objectnamen in te vullen : iedereen. Klik daarna op 'OK' vervolgens kom je weer in het vorige venster en vink nu bij Machtigingen voor Iedereen > 'Weigeren' aan voor de optie 'Volledig beheer' klik als laatste nu nog op [Toepassen] en op [OK]. Sluit nu alle vensters ! Soms is het nog nodig de 'LegitCheckControl' driver te vevangen (zie bovenaan dit Log ..)Herstart nu de computer. Tenslotte moet nu alles weer normaal werken en is de WgaTray helemaal weg alsmede de update aanduiding hiervoor !

Met Vriendelijke Groeten en Succes,

Lout,

Laadtijd: