Grote opruiming

Categorie: Algemeen
3

Helaas moet ik telkens weer constateren dat ik pas na te lange tijd mijn zooi opruim. Of dit nu mijn post is of oude studieboeken, in alle gevallen blijft het langer liggen dat handig is en zeker dat wat eigenlijk mijn bedoeling was. 

Gelukkig zijn er ook van die momenten dat je er een keer iets aan doet. Zo heb ik zojuist mijn post van de afgelopen maand verwerkt en gelijk een aantal rekeningen betaald waaronder de belastingdienst (auw, nu ben ik weer blut).

Dan zijn er dus nog die studieboeken. Een groot deel ligt in een afgeladen schuur die zeer nodig eens moet worden uitgemest. En een deel ligt hier op mijn kamer. Weggooien is behoorlijk zonde, zeker als van de stapel van 7, 5 nog te vinden en te koop zijn bij Amazon. En de andere twee zijn inmiddels vervangen voor een nieuwere druk, maar ook nog te koop. Mocht iemand interesse hebben, de volgende titels zijn te koop tegen elk aannemelijk bod:

Laadtijd: