Who needs an Ipod

Categorie: Mobiel
tags: 6

Who needs an iPod when you can get a ?
podcasting Ik in elk geval niet meer. Als je bedenkt wat je allemaal met een iPod kunt, dan is vrij snel duidelijk dat dit ook allemaal kan met een N95. Daarnaast kan de N95 wel zelf op internet. Dus je hoeft geen gebruik te maken van het niet zo fantastische iTunes om je muziek te beheren of om je podcasts binnen te halen. Dat laatste kun je op de N95 gewoon vanaf het toestel doen, inclusief het binnenslurpen van nieuwe pods. Met de speciale software Nokia Podcasting software, origineel ontwikkeld voor de N91, kun je je podcasts beheren, ophalen en spelen.

Binnenhalen gaat als een trein via de ingebouwde WiFi ondersteuning. Ophalen kan handmatig, maar kan ook volledig worden geautomatiseerd. Je stelt je netwerk en gewenste podcasts in en de boel komt binnen. Daarna kun je het afspeken in de podcast software of met de standaard muziekspeler. De podcasts worden automatisch toegevoegd aan je muziek onder hun eigen categorie: podcasts.

Mooie functie is ook bellen ;-). Als je aan het luisteren bent naar een podcast en er komt een telefoontje binnen, dan wordt de podcast netjes gestopt. Na het telefoontje wordt de podcast automatisch hervat. Daar kan geen iPod tegenop. Hooguit de iPhone, maar daar moeten we hier nog 1,5 jaar op wachten. Tegen die tijd kan ik wel overwegen of mijn N95 toe is aan vervanging.

Laadtijd: