Snap.com (tijdelijk) uit

Categorie: Coding and stuff, Mozilla
tags: 1

De laatste tijd ben ik steeds minder tevreden over de toevoeging van Snap. Dat is die dienst die allemaal previews maakt van sites en deze worden getoond zodra je met je muis over een link gaat. Erg mooi. En het werkte ook erg mooi. Maar de laatste tijd heb ik er steeds meer last van. De code lijkt wel trager geworden, zeker onder . Ik weet niet of dat aan mijn installatie ligt of dat de code daadwerkelijk is veranderd. Het laatste is in elk geval een feit, er zit steeds meer functionaliteit in Snap.

Dus de code staat momenteel weer uit hier. Niet alleen op de frontpage, maar ook op de achterliggende pagina's.

Hiermee voorkom ik natuurlijk niet dat andere het wel gebruiken. Snap heeft inmiddels een mooie extensie uitgebracht. Daarmee kun je de mooie previews op elke pagina toepassen. En voor iedereen die het juist niet wil zien, installeer Adblock Plus en voer in elk geval de volgende twee regels in:

  • spa.snap.com/*
  • i.ixnp.com/*
Laadtijd: