Eerste Nokia met kuren

Categorie: Mobiel
tags: 15

Ik ben aan mijn derde Nokia (3330, 6680, N95) bezig, maar voor het eerst dat ik er problemen mee heb. Erg hard balen. De telefoon loopt sinds vorige week donderdag in een uurtje of 4 a 5 leeg. Helemaal leeg. En daarvoor hoef je niet te bellen of iets anders te doen met het toestel waarbij je zou begrijpen dat dit tot veel stroomverbruik leidt.

Maar ja, ik ga mijn telefoon dus een tijdje missen. Morgenochtend, ergens tussen 8 en 12, wordt het toestel bij me opgehaald en vervangen voor een tijdelijk toestel. Het tijdelijke toestel is een N73, dus daar valt goed mee te leven. Ben vandaag even teruggegaan naar mijn 6680 en dat is behoorlijk wennen. Vooral het kleine scherm ;-).

blue screen of deaht

Een ding moet je Nokia nageven, 'It's what computers have become."

Trackbacks

  1. Op 08-09-’08 15:16 stuurde 127.0.0.1 de trackback Kwaliteit Nokia N95:
Laadtijd: