Nokia reparatie #1: ProAssist

Categorie: Mobiel
tags: 52

Ik gaf gisteren al aan dat ik wat problemen heb met mijn mobiel. Aangezien ik via de BelCompany een of andere dure verzekering heb afgesloten, zou het aanbieden van mijn telefoon voor reparatie niet heel erg moeten zijn. Ze komen het toestel halen en brengen en ik krijg in de tussentijd een vervangend toestel. Toen ik gisteren belde konden ze ook diezelfde dag langskomen om het toestel te halen en me een leentoestel te brengen, maar dat betrof dan een regulier toestel. Een smartphone kon ook, in de vorm van een N73, maar dan moest ik tot vandaag wachten. De N73 is toch zeker een waardig vervangend toestel, dus ik koos voor het laatste...

Dus vanmorgen stond de medewerker van ProAssist hier voor de deur. Met vervangend toestel: een Nokia 6230i. Leuk, een toestel van 3 jaar geleden, maar die hoef ik natuurlijk niet. Dan kan ik nog beter mijn oude 6680 gebruiken. De medewerker van ProAssist kon hier overigens niets aan doen, op zijn formulier stond geen N73 vermeldt en deze toestellen moeten ze specifiek meenemen 's ochtends als ze nodig zijn. Die liggen niet zomaar in de auto. Wel erg jammer dat het zo moet gaan. De medewerker heeft toegezegd dat iemand morgen alsnog de N73 komt brengen, maar ik heb van ProAssist nog geen enkele bevestiging gehad over het waar en wanneer.

Wordt vervolgd...

Trackbacks

  1. Op 08-09-’08 15:14 stuurde 127.0.0.1 de trackback Kwaliteit Nokia N95:
Laadtijd: