Nokia reparatie #2: Autolock for S60 v3

Categorie: Mobiel
tags: 16

De heeft een ingebouwd mechanisme waardoor de telefoon automatisch het toetsenbord op slot zet na tijd x en het toetsenbord op slot zet op het moment dat je de telefoon inschuift. De eerste functie is niet echt mijn ding, maar het op slot gaan als je het toetsenbord inschuift is toch handig.

De daarintegen heeft geen van beide. Gelukkig is er het programma Autolock. Dit is beschikbaar voor zowel de S60 v2 als voor v3. Na installatie is er een koppeling in 'Toepassingen' aangemaakt waar je de tijd kunt instellen voordat het slotje erop gaat. Dit is in te stellen tussen de 5 seconden en 250 seconden. Aardig wat keus dus.

Gelukkig heb ik nu, dankzij Roger Wilco, ook tijdelijk een geheugenkaartje beschikbaar. Kan ik de telefoon eindelijk vollop gebruiken. ProAssist had dan wel een mooie N73 Music Edition beschikbaar, de geheugenkaart werd er niet bijgeleverd. En helaas zit in dit toestel een MiniSD kaart en in mijn toestel een MicroSD kaart.

Laadtijd: