Nieuwe Nokia Share

Categorie: Mobiel
tags: 5

Share 3.0 Onbezet weet te melden dat een nieuwe versie van Share heeft uitgebracht, versie 3.0 alweer. Met dit programma kun je je foto's direct van je mobiel op internet donderen. Hierbij maakt Nokia gebruik van enkel Flickr. Erg jammer. Er zijn inmiddels toch meer en voordeliger diensten online die ook een plekje in het programma verdienen wat mij betreft. Op de betalabs site gewijd aan Share 3.0 staat het volgende overzicht:

Comparison of key features in Share Online versions:

Feature Share Online 1.0 Share Online 2.0 Share Online 3.0
Image upload x x x
Video upload * x x x
Audio upload *   x x
Add text to post x x x
Save posts as draft x x x
Browser view to person own photo album/blog x x x
Sent items view x x x
Upload image size (small, medium, original) x x x
One Click upload **   x x
Tagging *   x x
Ability to change Privacy setting     x
Commenting in feeds *     x
Subscribing to feeds *     x

Naast het niet kunnen uploaden naar andere diensten mist er nog een zeer handig functie: geotag. Steeds meer toestellen zijn voorzien van een ingebouwde GPS. Steeds meer online diensten kunnen hier gebruik van maken (Flickr, Picassa). Steeds meer software kan hier gebruik van maken (Shozu). Toch wil Nokia hier kennelijk zelf nog geen gebruik van maken.

Reacties

  1. Evert Jan Op 13-10-’07 17:32 schreef Evert Jan
  2. localhost Op 14-10-’07 10:45 schreef localhost
  3. Evert Jan Op 14-10-’07 10:59 schreef Evert Jan
Laadtijd: