Nokia Search 4.0

Categorie: Mobiel
tags: 16

Nokia Search, de ingebouwde zoekmachine van heeft een aardige upgrade gekregen. Deze upgrade is standaard voor bezitters van de Nokia 8GB, maar is nu ook te downloaden voor oudere versies. De nieuwe biedt tal van nieuwe mogelijkheden, maar is niet te gebruiken in combinatie met de oude search (heb ik ergens gelezen, nu de link nog terugvinden:-()

Daar waar de oude versie op via wat direct snelkoppelingen kon zoeken op Yahoo! (of Live, maar dat wil je toch niet) en in de telefoongids, kan de nieuwe versie ook in de telefoon zoeken. Denk bijvoorbeeld aan telefoonnummers in contacten, afspraken in je agenda of tekst in je sms berichten.

Nokia Search 4
Nokia Search 4
Nokia Search 4

Download: Voor alle talen en telefoons of
Nokia Search 4 Dutch voor N95

Laadtijd: