rotateMe v2.0 beta 3

Categorie: Mobiel
tags: 17

Eindelijk! Na eerdere pogingen om zelf een .sis bestand te 'signen' is het nu wel gelukt. En daarmee heb ik sinds een paar minuten 2.0 (beta 3) draaien op mijn . Het 'signen' kostte tot nu toe teveel moeite. Ik kreeg de boel niet ondertekend... En zonder dat was er ook geen rotateMe voor mij :-(. Maar vandaag kwam ik via Technorati langs een heel handig artikel hoe je op je mobiel zelf je .sis kunt ondertekenen. Niet dat ik dit heb gebruikt, want op dezelfde site kwam ik langs een ander artikel.

Wijzigingen

  • Fixed some non-working keys bug
  • Implementation of the N95's API sensor (instead of 5500) (don't forget to install N95AccelerometerPlugin.sis)
  • Auto-rotation working also when the phone is slanted (and not only upright as before)
  • Auto-rotation at 90° (and no more 45°) like N82.
  • Auto-rotation stopped when keypad is locked
  • No more unwanted rotation when the phone is shaked
Samir Oueldi

Wat is rotateMe?

Dit filmpje heb ik al eens eerder gepost, maar het kan geen kwaad het nogmaals te laten zien. Ik ken namelijk geen software om het beeld op mijn N95 direct op te nemen zoals dat kan met Screenshot 2. En twee stilstaande beelden laat niet zoveel zien.

Wil je zelf ook gebruik maken van rotateMe 2.0? Dat kan. Ga daarvoor naar de site van Samir. Doe een donatie en je krijgt toegang tot de beta releases. De final wordt overigens voor iedereen toegankelijk. Overigens zal er komende woensdag een ongetekende versie vrij worden gegeven. Dit zal dus de opvolger zijn van de beta die ik nu in gebruik heb.

Laadtijd: