Nog 12 dagen

Categorie: Algemeen
tags: 12

Met nog slechts 12 dagen te gaan tot Egmond heb ik besloten dat ik toch echt aan een paar nieuwe schoenen moet. Mijn huidige Nike Span Triax heb ik gekocht toen ik nog in Almere woonde en ik heb er inmiddels al twee keer Egmond mee gelopen. En dan wekelijks squashen. Hoe dan ook, krijg er pijn van in mijn knieën. En aangezien ik me had voorgenomen iets sneller te gaan dan de verschrikkelijke duur (2:17:00) vorig jaar, dus ik heb de laatste tijd ook zowaar wat hardgelopen. Gisteren heb ik aardig gelopen en de snelheid is redelijk. Enig probleem is nog de afstand. Een kilometer of 10 gaat wel lukken, helaas moet ik een halve marathon lopen.

Maar ja, die pijn in de knieën is ook niet heel aangenaam. Op zich niets nieuws, maar wel onaangenaam. Morgenochtend dus richting Veenendaal om aldaar de Runnersworld eens te bezoeken. Daar kunnen ze vast een goed advies geven en hopelijk een oplossing bieden voor mijn klachten. En dan niet z'n oplossing als mijn huisarts altijd gaf: doe een tijdje rustig aan...
Laadtijd: