Bloove Agent: Vereenvoudigd mobiel adresboekbeheer

Categorie: Mobiel
tags: 18

Na een interessante post op Darla Mack, My Phone Software FAQ, ben ik in aanraking gekomen met de applicatie van , Bloove Agent. Bloove Agent is eigenlijk niet veel meer dan een klein stukje software voor je toestel dat een verbinding maakt met de website van Bloove. Het echte werk wordt namelijk op de website gedaan. De software zorgt ervoor dat de wijzigingen op de site (of op je toestel) worden gesynchroniseerd.

Het mooie aan de software weboplossing is dat je in een veel ruimere, overzichtelijke omgeving, je adresboek kunt beheren. Tegelijkertijd kun je ook je SMS'jes benaderen en zelfs een SMS verzenden vanaf de site via je mobiel. Dus als je niet je mobiel synchroniseert met je pc of mac, danwel met bijvoorbeeld Exchange, dan is dit een mooie alternatieve manier om toch op eenvoudige wijze je adresboek te beheren.

De software van Bloove is beschikbaar voor een groot scala aan mobiele telefoons van en Sony. Natuurlijk ook voor de Nokia .

Laadtijd: