Update: Mail for Exchange 2.3

Categorie: Mobiel
tags: 38

Een week of twee geleden ben ik samen met mijn collega druk bezig geweest om op zijn aan de praat te krijgen. Een dag eerder had ik nog van een andere collega gehoord dat we onze mail van buiten het bedrijfsnetwerk konden benaderen. Hiervoor was een nieuw certificaat ingesteld. Enig probleem op dat moment was dat alle Windows Mobile gebruikers er nog niet bij konden. Na een paar kleine aanpassingen in de instellingen kon ik dat met de wel. Verschil moet er zijn.

Maar de E50 leverde veel meer problemen op. Het certificaat, helemaal okidoki en legitiem, wordt niet geaccepteerd door zijn toestel. Het is me een raadsel. Huidig idee als aanpak is om het certificaat met FExplorer van mijn toestel naar zijn toestel over te zetten. Of toch niet...

Misschien is dit alles niet nodig met het uitkomen van Mail for Exchange versie 2.3. Het changelog verteld ons namelijk:

When trying to synchronize with a server that has an expired certificate, the user is now given the choice of continuing the synchronization. Previously, the scenario resulted in an error and the synchronization was stopped.
Mail for Exchange Release Notes

Ik ben heel benieuwd naar de restultaten maandag.

Downloaden van Mail for Exchange 2.3 kan via de businesssite van Nokia. Directe link is veel handiger:

Mail for Exchange 2.3.0

http://www.businesssoftware.nokia.com/mail_for_exchange/files/MailForExchange(2.3.0).SISX

Laadtijd: