Nokia Share 3 is geslaagd

Categorie: Mobiel
tags: 10

Nokia Share versie 3 heeft een paar dagen geleden de 'gold' status gekregen. Concreet komt het erop neer dat Share 3.0 niet meer in beta is en vrij wordt gegeven aan het grote publiek.

De nieuwe versie heeft als belangrijkste wijziging, voor Nokia in elk geval, ondersteuning voor Ovi/Twango. Dit is de nieuwe dienst die Nokia heeft opgekocht een tijd geleden. Zie het als een flickr, maar dan van Nokia.

Je kunt met Nokia Share direct je foto's uploaden naar deze dienst of naar bijvoorbeeld flicrk. Het aantal beschikbare diensten is beperkt en verwacht vooral niet teveel extra diensten hier. Mocht je meer vrijheid willen, dan kun je beter gebruik (blijven) maken van Shozu.

Een andere belangrijke wijziging zoals het binnenhalen van reacties op je foto's op je mobiel. Is vast een leuke mogelijkheid. Helaas maakt Share daarvoor gebruik van het standby scherm en is het niet mogelijk dit uit te schakelen. Sterker nog, na installatie kun je Nokia Share 3.0 niet meer verwijderen. Dus denk goed na voordat je de beslissing neemt.

Nokia Share 3.0

Laadtijd: