Nokia Maps wordt belangrijk

Categorie: Mobiel
tags: 25

Het gaat goed met Nokia. In Duitsland heeft T-Mobile besloten dat ze een deel van de telefoons niet meer gaat verkopen vanwege de dienst Ovi. Deze zou teveel concureren met de eigen portal van T-Mobile. Dus in andere woorden, T-Mobile is als de dood voor de dienst en beseft dat deze beduidend meer te bieden heeft dan haar eigen dienst. Maar in plaats van de eigen portal verbeteren kiezen ze de makkelijke weg.

Nokia Maps, daar zou het over gaan. En waarom gaat het goed? Ten eerste omdat Nokia een beta van versie 2 in de maak heeft. Je kunt deze downloaden via betalaps. Deze versie is een hele verbetering ten opzichte van versie 1. Ik ben nog steeds groot voorstander van TomTom, maar moet toegeven dat ik nooit lang andere software heb gebruikt. Ik heb me voorgenomen hier binnenkort verandering in te brengen.

Blijft natuurlijk de opmerking dat Nokia Maps belangrijk wordt. Hoe kom ik daar zo bij? Nou, dat is heel simpel. Dat komt door flitspaal.nl. Ik lees zojuist hun laatste uitgaven van de nieuwsbrief en hierin staat het volgende:

Sinds vandaag ondersteunen we ook officieel Nokia Maps ( .LMX formaat ) voor onder andere de Nokia N95, de Nokia 6110 en diverse andere Nokia's.

Oftewel, de aanhang van deze software is groot genoeg om deze te ondersteunen via de fantatische site flitspaal.nl.

Laadtijd: