rotateMe 2.1 beta 2

Categorie: Mobiel
tags: 22

Het goede nieuws voor houdt aan. Net nu bekend is geworden dat er heel binnenkort een nieuwe firmware versie uitkomt is Samir ook weer ijverig bezig geweest. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe beta van 2.1.

Het changelog leert ons:

  • Settings not saving bug fixed.
  • A new option: Autorotation on Gallery only.
    If this option is working well, I will add a dialog to choose your apps.
  • UID changed to be in test range.

En wat misschien nog wel beter nieuws is, het signen van het bestand is vereenvoudigd dankzij Symbian Signed. Deze online dienst biedt je de mogelijkheid om wat gegevens in te voeren en een gesignede versie van je software te ontvangen. Heel goed.

Donateurs kunnen rotateMe2.1 beta 2 downloaden via het forum van Samir.

Laadtijd: