JoikuSpot Light 2.00 final

Categorie: Mobiel
tags: 71

Goed nieuws voor alle flatfee mobiel internet gebruikers met een fatsoenlijke telefoon. Light is de betafase ontgroeit en aangeland op versie 2.00. Deze versie heeft nu ook ondersteuning voor WiFi encryptie, welliswaar slechts WEP. Verder vertellen de release notes ons:

  • Landing page works with all operators
  • Encryption support with WEP including 128bit key generator
  • Battery threshold shutting down the client when battery level is too low
  • Default Access point setting
  • Support for secure SSH tunnels with Putty
  • GPS location with Google Maps integration for extended mapping services at joikuspot.com landing page
Dus wil je je telefoon omzetten in een WiFi accesspoint, neem dan een kijkje op de downloadpagina van JoikuSpot. Denk er wel aan dat het sommige providers het niet toestaan je mobiel internet te gebruiken met je pc/laptop. Dat kan tot zeer onaangename rekeningen leiden.
Laadtijd: