N95 opladen met windenergie

Categorie: Mobiel
tags: 17

De staat nou niet bekend om zijn extreem goede batterijduur, ondanks de laatste firmware. Als je het toestel 'netjes' als telefoon gebruikt kun je gauw een paar dagen doorkomen. Maar ga je het toestel gebruiken waar het voor is bedoeld, door bijvoorbeeld muziek te luisteren terwijl je op de fiets Nokia gebruikt, dan wordt de batterij toch binnen een paar uur helemaal uitgeput. Lastig dus als je lekker een dag wilt gaan fietsen of wandelen.

Dat is waar de Hymini in beeld komt. Dit is een kleine windmolen die je in de hand kunt houden of in een houder om je arm of stuur kunt plaatsen. Het mooiste van het geheel is nog wel de prijs. Deze valt behoorlijk mee met $50,- voor de basisset. Dat is dan wel zonder houders à $8,99 per stuk.

De prijzen vallen vooral met de huidige dollar aardig mee, al weet ik niet wat je nog eventueel aan import moet betalen. Meer weten over dit apparaat? Dat kan dankzij Bright. Zij hebben een leuke 'uitpakparty' van de Hi mini.

Laadtijd: