Kwaliteit Nokia N95

Categorie: Mobiel
tags: 20

De kwaliteit van de Nokia N95 laat toch wel wat te wensen over :-(. Ik heb zojuist met (Belcompany's) ProAssist gebeld. Morgen komen ze mijn toestel halen. Het had zelfs vandaag nog gekund, maar dan was het wat onduidelijk wat voor vervangend toestel ik zou krijgen. Morgen moet blijken of ze daadwerkelijk een N73 meenemen. Het is helaas de tweede keer dat mijn toestel in reparatie gaat. En de vorige keer had ik ook expliciet om een N73 gevraagd. Dus werd de telefoon niet binnen 4 uur omgewisseld, maar pas de volgende dag. Helaas hadden ze vergeten de courier te vertellen dat ie een N73 moest meenemen.

Dat wordt dus de tweede reparatie binnen iets van anderhalf jaar. Dat is vrij veel lijkt me. En in beide gevallen heb ik niet het idee dat ik er iets aan kan doen. De eerste keer was er iets met de accu of iets heel hardnekkigs met de software.
Nu kraakt het geluid. Behoorlijk storend kraken. Ik hoopte nog even dat het iets softwarematigs was, heel naief. Maar de laatste firmware die er zondag op is gezet mocht geen oplossing bieden. Het wordt dus weer wachten.

Reacties

 1. Evert Jan Op 08-09-’08 17:06 schreef Evert Jan

  Balen zeg! Ik ben nog steeds tevreden over mijn N95. Zelfs de firmware updates lukken elke keer zonder problemen (afkloppen…). Ik hoop dat ze hem snel voor je repareren…

 2. Jarno Op 08-09-’08 17:27 schreef Jarno

  Ja, dat hoop ik ook. Vorige keer ging het redelijk snel, maar het duurt toch wel een paar weken. En toen was het volgens mij een nieuwe accu. Nu moeten ze het ding denk ik openschroeven. Dat kan nooit een heel goed idee zijn ;-). Helaas willen ze de cover niet gelijk vervangen. De knoppen hebben zo langzaamaan te lijden onder het gebruik.

  Ik weet niet hoe ze er bij jou uitzien, maar laat ik de verassing vast verpesten. De groene belknop is eigenlijk helemaal groen. En die grote zilvere bovenste knop is eigenlijk blauw…

 3. Erwin Op 11-09-’08 13:06 schreef Erwin

  Ik heb desondanks bewondering voor je vertrouwen in Nokia ;)

 4. Jarno Op 13-09-’08 11:41 schreef Jarno

  Volgens mij ben jij ook tevreden over jouw Nokia…

Laadtijd: