Kwaliteit Nokia N95

Categorie: Mobiel
tags: 29

De kwaliteit van de Nokia N95 laat toch wel wat te wensen over :-(. Ik heb zojuist met (Belcompany's) ProAssist gebeld. Morgen komen ze mijn toestel halen. Het had zelfs vandaag nog gekund, maar dan was het wat onduidelijk wat voor vervangend toestel ik zou krijgen. Morgen moet blijken of ze daadwerkelijk een N73 meenemen. Het is helaas de tweede keer dat mijn toestel in reparatie gaat. En de vorige keer had ik ook expliciet om een N73 gevraagd. Dus werd de telefoon niet binnen 4 uur omgewisseld, maar pas de volgende dag. Helaas hadden ze vergeten de courier te vertellen dat ie een N73 moest meenemen.

Dat wordt dus de tweede reparatie binnen iets van anderhalf jaar. Dat is vrij veel lijkt me. En in beide gevallen heb ik niet het idee dat ik er iets aan kan doen. De eerste keer was er iets met de accu of iets heel hardnekkigs met de software.
Nu kraakt het geluid. Behoorlijk storend kraken. Ik hoopte nog even dat het iets softwarematigs was, heel naief. Maar de laatste firmware die er zondag op is gezet mocht geen oplossing bieden. Het wordt dus weer wachten.

Reacties

  1. Evert Jan Op 08-09-’08 17:06 schreef Evert Jan
  2. Jarno Op 08-09-’08 17:27 schreef Jarno
  3. Erwin Op 11-09-’08 13:06 schreef Erwin
  4. Jarno Op 13-09-’08 11:41 schreef Jarno
Laadtijd: