Supersuf N96 promo filmpje

Categorie: Mobiel
tags: 16

Nadat ik van het weekend werd gewezen op mooie aanbiedingen (dank Arjan) voor de zat ik ook even bij KPN op de site. Eigenlijk wil ik niet bij KPN blijven, maar Vodafone is wel erg duur. Op de site staat een wel erg suf filmpje waarmee KPN de N96 promoot. Als ik dat zo zie, verbaas ik me er niet om dat de N96 nog niet zo goed loopt. Of zou dat komen door de matige accu, de sterke alternatieven van Nokia of misschien het ontbreken van bepaalde interessante eigenschappen van de Blackberry Bold of de N95. Neemt niet weg dat we natuurlijk dat filmpje wel tonen ;-)

Wat betreft de N96, wil ik die dan niet? Jazeker wel. Maar mijn huidige abbo loopt nog tot media mei en een los toestel aanschaffen is voor mij iets te prijzig. Tenzij jullie, mijn blogbezoekers, mij massaal gaan supporten door op de banners te klikken. Dan lukt het misschien nog eens.

Laadtijd: