Firmware update 31.0.017 voor N95

Categorie: Mobiel
tags: 65

Jaja, vrij kort na het uitbrengen van de laatste firmware is het alweer tijd voor weer een nieuwe update. Ook dit keer weer weinig informatie en ook weinig wijzigingen. De update beperkt zich tot wat vertaal fouten en icoon-annimaties. Een oplossing voor de 'mail-of-death' is niet beschikbaar (door het verzenden van een e-mail met een hele lange afzender kun je de ontvangst van SMS'jes slopen). En het is ook ietwat onduidelijk voor wie deze release beschikbaar komt. De vorige versie is in elk geval niet beschikbaar voor mijn toestel. Maar ik zal het binnenkort weer eens proberen.

Het is natuurlijk mogelijk om via de site van Nokia uit te zoeken of je toestel in aanmerking komt voor een update. Hiervoor ga je naar de speciale pagina van Nokia. Nadeel van deze aanpak is dat je een speciaal nummer moet invoeren dat verstopt zit onder je accu. Dus je toestel gaat even uit...

Installeren doe je met de Nokia Software Updater.

Update
Ik kan inmiddels bevestigen dat deze update wel beschikbaar is voor mijn toestel. Dus ik doe even de wilde gok dat deze update beschikbaar is voor alle in Nederland verkochte Nokia N95's. In elk geval de operator vrije versies.

Laadtijd: