Nokia en Polar werken samen

Categorie: Mobiel
tags: 360

Het was een kwestie van tijd, maar het is eindelijk zover. Polar heeft een borstband uitgebracht met Bluetooth ondersteuning. Nokia had al enige tijd de middelen in huis om hier goed op in te spelen: Nokia Sportstracker. Zoals sommigen weten maak daar al lange tijd gebruik van, laatst nog met de Egmond Halve Marathon. De Polar band wordt door Nokia nu gepromoot met de N79 active. Tegelijk is er ook een handige armband uitgebracht (EINDELIJK) om het allemaal mee te nemen. En de N79 heeft, in tegenstelling tot mijn N95, de aansluiting van de hoofdtelefoon wel op de logische plek: de bovenkant.

Hoe dat eruit ziet?

Meer informatie kun je hier en hier vinden.

Reacties

 1. Wido Op 11-05-’10 23:41 schreef Wido

  Hoi, ik heb net die sportstracker van nokia gedownload op mijn xpressmusic 5800. Inderdaad een geweldig leuke app. Ik zoek nu naar de bijbehoorde borstband maar kan hem nergens vinden om te bestellen, heb je een goede tip voor mij?
  Thanks,

  Wido.

 2. Jarno Op 12-05-’10 09:04 schreef Jarno

  Hoi Wido. Helaas, de borstband is een groot probleem. Deze bestaat nog wel en is terug te vinden op de site van Polar, maar niet leverbaar. Ik hoop dat nu de nieuwe sportstracker beschikbaar is de makers ervan ook actief iets gaan regelen voor de hardware. Ik neem trouwens aan dat je de nieuwe versie hebt opgehaald in de Ovi Store (http://store.ovi.com/content/31721) en niet de versie waar ik naar verwees in deze post.

 3. Tsaffel Op 09-12-’10 18:10 schreef Tsaffel

  Hey Wido en Jarno,

  Ik heb getracht de software binnen te halen, maar dat lukt dus niet. Ik krijg wel een link via sms.
  Maar vroeger kon ik via Nokia Suite de soft afhalen en installeren, dat lukt dus nu niet meer met de OVI-suite.
  Weet één van jullie raad?

  Groetjes,

  Tsaffel

 4. Jarno Op 10-12-’10 08:00 schreef Jarno

  Beste Tsaffel,

  Heb je een account voor de Ovi Store? En heb je de Ovi Store software op je toestel staan? En als laatste, welk toestel heb je?

 5. Tsaffel Op 13-12-’10 20:51 schreef Tsaffel

  Beste Jarno,

  Bedankt voor de reaktie.
  Ik heb een account op de de OVI-store.
  Ik heb een 5230, volgens de OVI-site is deze compatibel met de software.
  Alleen kon ik vroeger via NOKI suite op m’n pc de software downloaden en dan overbrengen naar m’n GSM. En dat kan nu blijkbaar niet meer. Zoals ik het versta moet je met de gsm online gaan om de soft te downloaden.

  Alvast een prettige avond en bedankt.

  Tsaffel

 6. Jarno Op 14-12-’10 08:39 schreef Jarno

  Inderdaad, in het verleden kon je eenvoudiger de software via PC Suite installeren. Maar tijden veranderen. Voordeel van de Ovi Store is dat je zonder tussenkomst van een pc de software kunt binnenhalen en installeren. Nadeel kan zijn dat dit dataverkeer met zich meebrengt. Ik zou ook graag zien dat ik de optie behoud om de software naar mijn pc te downloaden, maar helaas. Dit is alleen met enig kunst en vliegwerk mogelijk.

 7. Tsaffel Op 15-12-’10 21:16 schreef Tsaffel

  Ik tracht het dataverkeer op m’n GSM tot een minimum te beperken, zoniet te vermijden.
  Kunst en vliegwerk, dat doe ik zo nu en dan eens graag. Dus als je me op weg kan helpen, het ‘neerstorten’ neem ik er dan wel bij.
  Alvast bedankt.

 8. Jarno Op 16-12-’10 12:06 schreef Jarno

  Beste Tsaffel, ik weet dat het mogelijk is, maar ik betwijfel of het is toegestaan de download vervolgens aan te bieden. Dat wil ik dan ook niet doen via mijn site. Sorry.

Laadtijd: