Nokia Photo Browser

Categorie: Mobiel
tags: 22

Nu zich dan toch op de markt heeft gestort met de en straks de is het tijd om met applicaties te komen die hier op een mooie manier gebruik van maken. Natuurlijk is daar de software die reeds op de telefoon staat. Of software zoals die geschikt zijn gemaakt om via 'touch' te werken. Maar er kan meer.

Nokia Betalabs komt nu met Nokia Photo Browser. Een programma om door je foto's te bladeren, da's toch niet zo bijzonder. Nee, eigenlijk niet. Toch biedt deze software wel wat extra's: 'Face Browser' en 'MagGlass'. In het onderstaande filmpje wordt de werking hiervan uitgelegd.

Download Nokia Photo Browser via betalabs.

Reacties

  1. Jaap Op 03-04-’09 10:10 schreef Jaap

    Zeker gave feature. Alleen jammer dat het nog een beetje schokkerig gaat. Ik verwacht eigenlijk nu wel van de n97 dat hij lekker snel reageert.

  2. Jarno Op 06-04-’09 08:49 schreef Jarno

    Inderdaad. Maar ik ga er vanuit dat dit in komende versies wordt geoptimaliseerd. We mogen toch verwachten dat dit ook op de 5800 goed gaat werken.

Laadtijd: