Goodbye Shozu, hello Pixelpipe

Categorie: Mobiel
tags: 46

biedt al lange tijd de mogelijkheid om je foto's te uploaden van je telefoon naar internet met behulp van . Dit kan naar de eigen dienst, , naar en naar . Behoorlijk beperkt dus. Voor een upload naar bijvoorbeeld Google's vereist het gebruik van een 'third party'. Dat is waar in beeld komt. Maar ja, Shozu kost sinds kort geld. En eigenlijk heeft het nooit goed gewerkt op de Nokia . Zie daar .

Pixelpipe onderscheid zich van Shozu op een hele aangename manier. Het integreert namelijk in Share Online. Hierin komt na installatie een extra optie beschikbaar. Alle verdere configuratie, dus naar welke diensten je foto's worden verstuurd, vindt plaats op de site van Pixelpipe.

Pixelpipe toevoegen

Om Pixelpipe te kunnen gebruiken dien je een paar stappen te doorlopen. Als eerste dien je een account aan te maken op pixelpipe.com. Nadat je dit hebt gedaan, dien je aldaar ook één of meerdere pipes aan te maken. Dit is niet meer als aangeven aan welke diensten je de foto's die je upload wilt 'voeden'. Dit kan bijvoorbeeld naar picasaweb of mobypicture.

Nadat je deze twee stappen hebt doorlopen, dien je nog wel Pixelpipe toe te voegen aan Share Online. Dit doe je door met je mobiel te gaan naar http://m.pixelpipe.com/nokia . Volg de instructies op het scherm en een minuutje later kun je foto's en video's uploaden.

Laadtijd: