GPS tracks volgen op je Nokia

Categorie: Mobiel
tags: 258

Je hebt een krachtige Nokia telefoon, alles erop en eraan. Nu nog tot het maximum benutten. Bijvoorbeeld als goedkoop alternatief voor een Garmin Edge 705. Althans goedkoop, je hebt waarschijnlijk al voldoende voor de telefoon betaald. Is het dan zonde om ook nog een Edge aan te schaffen of kan je telefoon er niet tegenop.

Viewranger

Website ViewRanger

Mobile GMaps

Website Mobile GMaps

whereami

Voordat je aan de slag gaat met WhereAmI is het goed te weten dat als je een telefoon hebt met een internet GPS, en wie heeft dat nou niet, dat je de 'unsigned' versie van het programma moet downloaden en deze moet laten ondertekenen door Symbian Open Signed.

Website WhereAmI

Nokia Sportstracker?

Waarom geen Nokia Sportstracker in dit verhaal? Sportstracker is heel geschikt voor het vastleggen waar je bent geweest, maar heel slecht in het bepalen waar je naartoe moet. Er zit wel een route optie in, maar het is een hele kunst om een bestaande route van bijvoorbeeld gpstracks.nl om te zetten naar een formaat waar Sportstracker mee overweg kan. Los nog van het feit dat de UI eigenlijk niet geschikt is voor het volgen van een route.

Laadtijd: