Converteer films voor je N97 op Linux

Categorie: Mobiel
tags: 190

Het brede scherm en het enorme interne geheugen maken de uitermate geschikt om films en series op te kijken. Een goed tijdverdrijf als je in de trein naar je werk zit. Maar hoe zet je de 's om? Een van de oplossingen is . Dit (vanzelfsprekend) gratis programma is prima in staat om verschillende formaten om te zetten naar een geschikt mobiel formaat. Het is zelfs mogelijk om video's van bijvoorbeeld af te halen en om te zetten. Maar dat laatste is voor de N97 niet nodig, die kan direct video's van YouTube spelen.

Bijkomstig voordeel van DamnVid is dat het niet alleen gratis is, maar ook nog eens geschikt voor Linux, Mac en Windows. Een oplossing voor alle gangbare systemen dus. Weinig reden dus om voor meer te kiezen dan dit programma.

DamnVid is nog niet voorzien van een speciaal profiel voor het converteren naar de N97, maar het profiel idiotPhone doet het goed genoeg. Sleep de bestanden die wilt omzetten naar het programma, kies het profiel en klik op 'Let's go'. Ga lekker een bakkie koffie drinken, want nu komt het aan op de snelheid van je pc.

Daarna is het een kwestie van de films op je N97 plaatsen en in de trein stappen.

Reacties

  1. WindPower Op 23-10-’09 14:21 schreef WindPower
  2. Jarno Op 24-10-’09 23:44 schreef Jarno
Laadtijd: