Mariska, uw pedicure aan huis

Categorie: linkdump, Coding and stuff, Algemeen
421

Onder ouderen is de behoefte aan een pedicure groot. Nou wil het dat er in de regio Zeist vrij veel ouderen leven (ja, een mooie omgeving hè) en zij zijn vaak niet meer zo goed ter been. Een pedicure aan huis is dan de oplossing. Nou wil het dat mijn schoonzus Mariska zich op deze markt heeft gestort: medivoethome.nl.

De visitekaartjes (lees: vormgeving) was al besteld voordat mij werd gevraagd er ook een site omheen te bouwen. Dan doe ik natuurlijk met liefde. Voor deze eenvoudige site heb ik wederom gebruik gemaakt van PivotX. Deze blogsoftware is de afgelopen jaren gegroeid tot een volwaardig, maar toch vooral eenvoudig CMS.

Het ontwerp van de site is gebaseerd op het theme Tree 2, gemaakt door HSO. De header komt uit de hoed van Vistaprint.

Trackbacks

  1. Op 28-06-’14 14:18 stuurde de trackback michael kors canada:

Reacties

  1. Mariska Op 20-11-’09 22:06 schreef Mariska
  2. Jarno Op 21-11-’09 14:27 schreef Jarno
Laadtijd: