For Your Ears Only: Stop automatisch muziek

Categorie: Mobiel
tags: 14

Zit je lekker in de trein naar je muziek te luisteren op je Nokia N97, trek je per ongeluk de kabel los. Dat had natuurlijk nooit gebeurd als je een A2DP strereo bluetooth headset had gebruikt, maar dat doe je nu eenmaal niet altijd ;-). Het gevolg? Iedereen in de coupé kan lekker meegenieten van je muziek. En iedereen ouder dan 14 jaar vindt dat vervelend... De groep eronder doet het bewust.

Norman John van Symbian World vond dat ook erg vervelend en maakte de oplossing: For Your Ears Only. De applicatie is niet alleen geschikt voor de N97. Het programma is gemaakt voor S60v5, dus geschikt voor o.a. de 5230, 5530 XpressMusic, 5800 Navigation Edition, 5800 XpressMusic, N-Series, N97, N97 Mini en Samsung i8910 Omnia HD.

Download For Your Ears Only

Laadtijd: