N97 app: Screenshots maken op je N97

Categorie: Mobiel
tags: 301

Als je zoals ik regelmatig software test op je en je wilt hier later wat over kunnen schrijven, dan zijn screenshots heel erg handig. Sinds ik een Nokia heb, maak ik gebruik van van Smartphoneware. Deze is recent bijgewerkt naar versie twee.

Het changelog voor versie twee is als volgt:

  • Problem with screen orientation change is fixed
  • Delay option added
  • Green key press to take screenshot is added (to work with delay option)
  • Camera sound volume is taken from profiles now
  • Help option added
  • Shift+arrows key combination are disabled (compatibility issues)
  • Small UI cosmetic changes

Download Best Screen Snap voor S60v5 (ZIP). Deze versie is geschikt voor: Nokia 5230, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5800 Navigation ed., Nokia 5800i XpressMusic, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Samsung i8910 Omnia HD, Sony Ericsson Satio

Laadtijd: