Countdown tot?

Categorie: Mobiel
tags: 24

Nokia wil vandaag graag weer van zich laten horen. Daar waar Nokia vroeger weinig aandacht besteede aan een grootste aankondiging voor nieuwe producten en diensten, doen ze dit tegenwoordig wat enthousiaster. Wellicht zou een training bij Apple kunnen helpen, want tot nu toe is de aankondiging groter dan het product, of wordt een telefoon driekwartjaar voor lancering getoond. Maar wellicht wordt dat nog beter.

Het tellertje van vandaag beloofd in elk geval iets ;-). De kans is redelijk dat het gaat om een vernieuwde versie van de Ovi Store. Er is ook al een tijdje een nieuw promofilmpje beschikbaar dat aandacht besteed aan de Ovi Store.

Maar het vermoeden is dat er meer zal worden aangekondigd dan de nieuwe Ovi Store. Waarom? Omdat de aankondiging best wel grootst is. De aankondiging zal 'syncrhoon' op meerdere plekken op de wereld worden gehouden. En ook het tijdstip is interessant. Het is een week voor Apple's Jan 28 event en drie weken voor het Mobile World Congress. Met andere woorden, ik ben heel benieuwd.

Laadtijd: