Fietsknooppuntencalculator

Categorie: Fiets
tags: 298

Met behulp van de Fietsknooppuntencalculator (3x woordwaarde) van Bikepointer kun je snel en eenvoudig je route uitstippelen en afdrukken. Nadeel van de versie op de site van Bikepointer is, dat deze eigenlijk niet geschikt is voor de omgeving Utrecht. Sterker, deze is volgens mij bedoelt voor België. Maar er zitten ook knooppunten uit Friesland tussen, alleen niet uit Utrecht.

Gelukkig is er een oplossing: de ANWB. Op hun site staat een iets aangepaste versie van de Bikepointer. En die kent de knooppunten bij mij in de buurt wel. Nadeel is dan weer dat deze ergens diep in de site verstopt zit. En nog via een iframe wordt binnengehaald van Bikepointer. Met andere woorden, eigenlijk zoek je dus de Fietsknooppuntencalculator voor Nederland.

Reacties

  1. thijs van halewijn Op 12-09-’10 22:05 schreef thijs van halewijn
Laadtijd: