Gratis GPS kaarten voor op de fiets

Categorie: Algemeen, Mobiel, Fiets, Linux
tags: 4416

Mobile Atlas Creator is volgens mij een van de betere tools om snel en eenvoudig kaartmateriaal en routes geschikt te maken voor verschillende apparaten en software. Helaas (nog) geen ondersteuning voor kaarten in , maar voor de rest zeker een mooi programma. En doordat het programma is geschreven in Java werkt het op verschillende platformer, waaronder en Linux.

Met het programma kun je eenvoudig aangeven welke online kaarten je wilt gebruiken en vervolgens naar welk type GPS ontvanger of software je de kaarten wilt overzetten. De huidige lijst met ondersteunde kaarten is indrukwekkend:

Net als de lijst met ondersteunde GPS ontvangers en software:

Als je op de fiets of wandelend gebruik wilt maken van GPS, dan is dit programma zeker de moeite waard. En bovenal, het is gratis.

Reacties

  1. Naam Op 05-08-’10 03:23 schreef Naam
  2. Pasz Op 05-01-’11 09:37 schreef Pasz
  3. guido Op 18-01-’11 07:50 schreef guido
Laadtijd: