Nokia app: NRC Handelsblad

Categorie: Mobiel
tags: 223

Mijn eerste app is aangekomen in de Ovi Store. Het is een widget voor de NRC Handelsblad website.

Het laatste nieuws van NRC Handelsblad direct op je mobiel.

 

 

Download NRC Handelsblad in de Ovi Store.

Trackbacks

 1. Op 11-05-’10 07:57 stuurde 127.0.0.1 de trackback NRC Handelsblad app doet het lekker:

  Met een aantal apps gepubliceerd en een aantal in de wacht komen de eerste resultaten bovendrijven. De NRC Handelsblad app doet het verreweg het best. Gisteren werd de app zelfs in de lijst van ‘aanbevolen’ apps getoond. Mij hoor je niet klagen

Reacties

 1. anoniem Op 03-05-’10 15:28 schreef anoniem

  Erg handige en overzichtelijke app. Hoopte stiekem al een tijdje op een dergelijke app. De homescreen widget werkt ook prima op mijn n97 mini.

  Een aanrader!

 2. Jarno Op 03-05-’10 22:26 schreef Jarno

  Dank je :-)
  Ik hoopte ook al enige tijd op iets als dit, maar dee grote kranten laten Nokia helaas links liggen. Metrro daar gelaten. Ik ben bezig met nog een paar apps. Kijken of die ook snel door de ‘ovi keuring’ heen komen.

 3. Karel Op 07-01-’11 15:43 schreef Karel

  Bij mij doet deze app het jammergenoeg niet goed. Ik kan alleen oud nieuws bekijken, steeds van dezelfde dag (24 dagen geleden). Herinstallatie levert niets op. Contoleren op updates ook niet. Waar zou dit probleem aan kunnen liggen? Is er een conflict met een ander app?

 4. Jarno Op 07-01-’11 15:56 schreef Jarno

  @Karel Heel vreemd. Ik ben er even ingedoken en het klopt. Of eigenlijk niet natuurlijk. NRC heeft een nieuwe site en de locatie waar de app z’n berichten ophaalt is ook veranderd. Ik heb de app bijgewerkt. Hopelijk wordt de update binnen een paar dagen verwerkt door Ovi.

 5. Karel Op 10-01-’11 20:06 schreef Karel

  Jarno, hartelijk dank voor je reactie en ook voor het snelle fixen van de NRC-app. Ik heb de oude app inmiddels vervangen door de nieuwe NRC-app uit de Ovi-store. Hij doet het goed en laadt nu de actuele nieuwsberichten. Het enige rare is nog dat bepaalde nieuwskoppen dubbel verschijnen, of althans bijna dubbel. Zo staan bijvoorbeeld de volgende twee koppen onder elkaar op de voorpagina:

  -Ivan Skobrev (Rusland) Europees kampioen schaatsen allround
  -Skobrev Europees kampioen schaatsen allround

  Ik weet niet of dit ook nog te fixen valt. Het lijkt er op dat het tweede nieuwsbericht mogelijk een soort update is van het eerste, maar de achterliggende tekst lijkt steeds precies hetzelfde te zijn.

Laadtijd: