Nog een paar Nokia apps

Categorie: Mobiel
tags: 728

De Ovi Appwizard is een groot succes. Door de blogosphere wordt de tool massaal omarmt. Een groot succes voor Nokia. Misschien zelfs een te groot succes.

Wachten

Het maken van een app met de wizard kan in 5 tot 10 minuten. Ja, je hebt dan een standaard oplossing, maar het werkt wel. En je bereikt een grote groep. Je moet alleen wel een tijdje wachten voordat je app wordt gekeurd, laat staan goedgekeurd. Hier gaat gauw een dag of 4 in zitten. Wellicht dat Nokia wordt overvallen door de populariteit.

On queue

Op verzoek van @procentje20 heb ik een app voorbereid voor GeenStijl. Deze is overigens in eerste instantie afgekeurd. Ook de Volkskrant is afgekeurd. De eerste vanwege een slechte kwaliteit logo, de tweede vanwege problemen met een RSS feed. Voor de laatste is erg jammer, want de feed is zoals deze is. Tenzij de Volkskrant hier iets aan zou doen, zal de app dus zonder die feed (opinie) worden opgeleverd.

Daarnaast is een app voor de Wereldfietser in de maak en een app voor NRC Next.

Uitleg in beeld

Laadtijd: