Wie wordt De Stem van Nederland?

Categorie: Mobiel
tags: 228

Audities op 8 mei 2010 Stationsplein in Almere

Amsterdam, 5 mei 2010 – Op zaterdag 8 mei 2010 staat de Navigation Truck op het Stationsplein in Almere voor audities. Dé kans voor iedereen met een heldere, diepe of misschien wel zwoele stem om de bekendste stem van Nederland te worden. Want Nokia is op zoek naar De Stem van Nederland om zijn gratis navigatiesoftware Ovi Kaarten in te spreken. Tijdens het bezoek van de truck kan iedereen – van jong tot oud, man of vrouw – auditie doen door officiële routeaanwijzingen voor in te spreken. Om je optimaal te kunnen inleven in de omstandigheden, staat in de truck bijvoorbeeld  een rijsimulator en een loopband met beeldschermen. Zo kan iedereen vanuit de juiste beleving de navigatieaanwijzingen inspreken. De tekst is af te lezen van een beeldscherm.

Uit alle insprekingen die Nokia in de truck verzamelt, en door de online auditiemogelijkheid via www.nokia.nl/destem kiest een professionele jury de top 3 van beste navigatiestemmen van Nederland. Er vindt ook een publieke stemronde plaats. Daarvoor worden tien finalisten geselecteerd. Een van hen maakt kans op een wildcard en schuift aan bij de top 3 die door juryleden geselecteerd is. De vier uitverkorenen strijden op 31 mei 2010 tegen elkaar in de finale. Dan kiest de jury degene die de navigatiesoftware voor een miljoenenpubliek gaat inspreken.

Alle nieuwe Nokia-toestellen met GPS worden voorzien van de gratis navigatiesoftware Ovi Kaarten. Met een potentie van miljoenen toestellen in de markt wordt de winnende stem dan ook waarschijnlijk de bekendste stem van Nederland.

Ovi Kaarten is veelzijdige navigatiesoftware. De navigatie is niet alleen in de auto te gebruiken, maar biedt ook speciale wandelroutes met stembegeleiding. Ovi Kaarten biedt gratis verkeersinformatie in meer dan tien landen en gedetailleerde kaarten van meer dan 180 landen. Ovi Kaarten bevat ook allerlei leuke en interessante bestemmingsinformatie van Lonely Planet en Michelin, en lokale informatie van bioscopen, theaters, shows, clubs, sport- en cultuurevenementen.

Geïnteresseerden die geen tijd hebben om naar de Nokia Navigation Truck te komen, kunnen online auditie doen op www.nokia.nl/destem.

Laadtijd: