Nieuwe fring nog gebruiksvriendelijker

Categorie: Mobiel
tags: 119

De nieuwste versie van fring is nu nog gebruikersvriendelijker. Als we de makers mogen geloven in elk geval. En zoals eigenlijk met elke versie en functie die de makers van fring aan hun software toevoegen zijn Nokia-gebruikers de eerste die mogen genieten van de extra's.

Zo is het al lange tijd mogelijk om op een Nokia toestel met een 'front-facing-camera' te videochatten met bijvoorbeeld Skype. Deze functionaliteit is zelfs door de officiële Skype client nog steeds niet toegevoegd. Al kan dat laatste wel eens met de invloed van mobiele operators te maken hebben.

Nieuw in fring 4.3

Dat is natuurlijk het meest interessante. Het blog van fring verteld ons:

Finding your friends is made lot easier now, thanks to fring’s automatic friend-finder. fring can now add all your phone book friends, who are already fringsters, into your fring buddy list so you can video-call, call and chat for free with more friends around the globe from your mobile phone. Cool eh?

From now on, you can also create your full profile right at the registration process, so your real-time status and avatar will show the 1st time you log into fring.

Download de laatste versie direct vanaf je mobiel op m.fring.com of breng een bezoek aan de Ovi Store.

Laadtijd: