Nokia één-tweetje met Voetbal International

Categorie: Mobiel, Nokia News
tags: 331

Volg het toernooi in Zuid-Afrika met Voetbal International op je mobiel.

Stel, je moet als rasechte voetbalfan naar de verjaardag van je schoonmoeder – er is geen ontkomen aan. En deze afspraak valt uiteraard net samen met een wedstrijd van je favoriete WK-ploeg. Geen nood: Nokia stelt in een één-tweetje met Voetbal International een speciale applicatie beschikbaar voor WK-fans. Wie komende zomer altijd en overal op de hoogte wil zijn van tussenstanden, het laatste nieuws, live wedstrijdverslagen en nog veel meer rondom het WK Voetbal, downloadt in de Ovi Store (http://store.ovi.com) deze applicatie. Deze VI WK 2010-applicatie is gratis verkrijgbaar en te gebruiken op de meeste Nokia-toestellen*.

Voetbal International doet zeer uitgebreid verslag van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Gebruikers missen  met de VI WK 2010-applicatie dan ook geen moment van het toernooi. Zo volgen ze overal en altijd live wedstrijden op hun Nokia-toestel. Scoort het Nederlands elftal al in de eerste minuut? Wordt een speler van Kameroen van het veld gestuurd? Zijn er gele en rode kaarten uitgedeeld? Met deze applicatie mist de fan niets van het WK.

VI biedt verder een constante stroom van nieuwsberichten, achtergronden en voorbeschouwingen. Gebruikers bekijken opstellingen, poulestanden, wedstrijdprogramma’s en informatie over alle deelnemende landen via de gratis applicatie. Zo schopt elke gebruiker het tot voetbalexpert.

Videoreportages
Speciaal voor het WK maakt Voetbal International videoreportages met voorbeschouwingen en analyses van landen en wedstrijden. Elke dag verschijnen er nieuwe filmpjes die op de telefoon zijn te bekijken.

Met de VI WK 2010-app kan iedereen:
- nieuws, achtergrondinformatie, voorbeschouwingen en nieuwsfeiten bestuderen;
- live het complete wedstrijdverloop van alle wedstrijden volgen met de opstellingen, wissels, gele en rode kaarten en natuurlijk alle doelpunten die gemaakt worden;
- het complete programma inzien inclusief alle groepswedstrijden, de knock-outfase en de finales;
- al het nieuws van alle deelnemende landenteams volgen en daarnaast is er voor elk land dat meedoet, een introductie met info over de kwalificatiereeks, de coach, de beste speler en de WK-historie.

* De VI WK 2010-applicatie is gratis verkrijgbaar in de Ovi Store en beschikbaar voor de volgende toestellen: Nokia 5800 ExpressMusic, Nokia 5530, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia E71, Nokia E72, Nokia E75, Nokia N96, Nokia N95 8GB, Nokia N86.

Laadtijd: