Nieuw in de Ovi Store - week 27

Categorie: Mobiel
tags: 31

Jazz FM

Prijs: Gratis
URL: http://store.ovi.com/content/20625

Ben jij een echte jazzliefhebber? Dan is deze swingende applicatie echt iets voor jou. Je luistert namelijk altijd en overal naar het populaire radiostation Jazz FM. Ideaal voor op een jazzy zomermiddag op het balkon, tijdens een dutje in het park of om alvast in de sfeer te komen voor het North Sea Jazz Festival.

The Big Roll in Paradise

Prijs: Gratis tot 2 juli 2010
URL: http://store.ovi.com/content/44966

Speciale actie: gratis download tot 2 juli 2010. Pak je paspoort en koffers voor een reis naar Paradise Island! Je kent waarschijnlijk het populaire spel Jeu de Boules. In The Big Roll in Paradise speel je Jeu de Boules als nooit tevoren. Zo gooi je met verschillende soorten ballen en gebruik je diverse ondergronden en objecten om je bal in de juiste richting te sturen. Daag de mystieke spelers uit om achter de ware geheimen van dit paradijselijke eiland te komen. Ga op zoek naar minigames en vind verborgen locaties op je speurtocht langs bewoners. Jouw vakantie begint nu!

Pass the Mobile – Truth or Dare

Prijs: € 1,10
URL: http://store.ovi.com/content/22177

Met Pass The Mobile steel je de show op ieder feestje, gewoon met je telefoon. Het is een combinatie van stoelendans, ‘truth or dare’ en ‘zakdoekje leggen, niemand zeggen’. Het feest begint als je de telefoon doorgeeft aan je buurman net zo lang tot de muziek stopt. Diegene die de telefoon dan vasthoudt, krijgt een uitdagende ‘truth or dare’ voor zijn of haar kiezen. Of moet een bijna  exploderende bom tot stoppen brengen. De ideale ingrediënten voor een hilarische avond. Wij dagen je uit!

Ant Colony Comics #1

Prijs: Gratis
URL: http://store.ovi.com/content/13352

Dit is aflevering één van de op de dertigjarige oorlog geïnspireerde strip vol zwarte humor. Alles draait om de lange mars van miersoldaten terug naar hun nest. Onderweg beleven ze gewelddadige, maar tegelijkertijd hilarische en romantische avonturen. Volg de avonturen van jouw favoriete mieren vanaf nu op je Nokia-telefoon.

Locanote Lite

Prijs: € 3,-
URL: http://store.ovi.com/content/17013

Ook wel eens een geniale gedachte gehad, maar je kon hem nergens opschrijven? Download dan deze applicatie en vergeet nooit meer iets. Zo schrijf je jouw briljante gedachtes en ingevingen direct op. Zet al je aantekeningen gewoon in handschrift op het scherm. En sla je ze op om snel en gemakkelijk terug te vinden. En misschien zit daar wel het idee bij dat de wereld versteld doet staan…

Laadtijd: