Last minute naar Lowlands dankzij de Nokia Music Store

Categorie: Mobiel
tags: 111

Muziekfans maken kans op de laatste Lowlands-kaarten en krijgen vijf Lowlands-tracks cadeau

lowlands afb1

Muziekliefhebbers staan al te trappelen: ‘A Campingflight to Lowlands Paradise’-festival 2010 komt eraan. Nokia sponsort de 18e editie van Lowlands, dat van 20 tot en met 22 augustus 2010 plaatsvindt in Biddinghuizen. In de Nokia Music Store  maakt iedereen die zich online registreert via http://music.nokia.nl/lowlands, daarom vanaf 22 juli 2010 kans op 20 x twee kaarten voor Lowlands en krijgt bovendien vijf Lowlands-tracks* cadeau. Zo komen Nokia-gebruikers meteen in de festivalstemming met de beste tracks van hun favoriete bands. Nokia heeft daarnaast een uitgebreide playlist toegevoegd aan de Music Store, waarmee uiteenlopende Lowlands-muziek van onder meer Placebo, Queens of the Stone Age en Blink182 eenvoudig te vinden en legaal te downloaden is:  http://music.nokia.nl/?redirect=features/lowlands2010.

Nokia Music Store
De Music Store van Nokia omvat ruim 7,5 miljoen tracks. Naast alle mainstream muziek is in de store ook veel muziek van lokale bands en artiesten te vinden. Dit is een zeer gewaardeerd onderdeel van de Music Store: circa dertig procent van de gedownloade muziek uit de store is lokale muziek.

Naast de reguliere Nokia Music Store waar iedereen per track kan downloaden en betalen, kun je met ‘Nokia Comes With Music’-telefoons, zoals de Nokia X6, zelfs onbeperkt muziek downloaden gedurende twaalf maanden. En het beste is: deze muziek blijft voor eeuwig en altijd van jou, ook na afloop van het jaar. Een perfect pakket voor muziekliefhebbers. Bovendien kun je met de Nokia Ovi Player al je muziek in een handomdraai op je pc of op je mobiel zetten.

lowlands afb2

De Nokia Music Store is de tweede grote marktspeler op het gebied van muziekdownloads sinds de oprichting twee jaar geleden.

* De volgende vijf Lowlands-tracks krijg je gratis bij registratie via http://music.nokia.nl/lowlands:

  • Mumford & Sons – ‘Sigh No More’
  • Blood Red Shoes – ‘Light It Up’
  • The Drums – ‘Best Friend’
  • Two Door Cinema Club – ‘Come Back Home’
  • Blaudzun – ‘Midnight Room’
Laadtijd: