Falende (interne) communicatie

Categorie: Mobiel
tags: 98

Vandaag een hoogtepuntje wat betreft falende communicatie, terwijl dit juist leek te beginnen als een mooi voorbeeld van hoe het wel moet. Het draait om de dienst sportstracker.nokia.com en sports-tracker.com. De eerste is een paar jaar geleden door Nokia gestart en wordt gestopt. De tweede is door oud-medewerkers van Nokia gestart en dient als opvolger van de eerste. Niets bijzonders aan, dit is al maanden bekend.

Positief verrast

Zo werd ik dan ook positief verrast door een e-mail van Nokia gisteren waarin het definitief sluiten werd aangekondigd. Dit was overigens niet de eerste mailing, dus het is ook geen plotselinge verrassing:

Hi,

A big thank you to all Nokia Sports Tracker beta users!

After two and a half years of operation, the Nokia Sports Tracker beta service was closed on June 30, 2010. We’d like to say thank you to all the exercise enthusiasts who used the service and contributed valuable feedback to its improvement.

We want you to stay active, which is why you can keep tracking your workouts through a new, non-Nokia service provided by Sports Tracking Technologies available for free in Ovi Store. The new service is open for registrations at sports-tracker.com, and you'll even be able import your workout history from Nokia Sports Tracker until August 31, 2010.

With the new web service, you will also be able to take part in the Sports Tracker competition, hosted by the Ovi Blog. All you need to do is make a funny or interesting shape with your workout, share it publicly in the service and send us the link to the workout. Check out more details about the competition from the Ovi Blog

Why is Nokia ramping down Nokia Sports Tracker beta? Nokia Sports Tracker beta was an experimental, specialized vertical service letting people collect, and share their physical activities and routes using their mobile devices. Nokia's strategy moving forward is to continue to deliver on the potential of this space, but through broader horizontal offerings that take advantage of our growing Ovi platform of services.

Thank you for using Sports Tracker beta and stay tuned for more to come from Ovi.

The Ovi team

Toen teleurstelling

Helaas kwam vanmorgen de teleurstelling. Duidelijk verstuurd door een andere afdeling van Nokia. Duidelijk eentje die nog een keer op mediatraining moet...

Hallo Jarno,
Verken elke optie met Nokia. Ontvang advies van de experts en talloze praktische tips en trucjes met één klik van je muis.

Hou je sportprestaties bij

Blijf gemotiveerd tijdens je volgende trainingssessie. Hou je prestaties bij met de Nokia Sports Tracker. Die maakt gebruik van GPS-technologie om snelheids-, afstands- en tijdsgegevens nauwkeurig waar te nemen op je Nokia N97. Surf naar sportstracker.nokia.com voor meer informatie of klik hier.

Laadtijd: