Nokia C5-03: de betaalbare 3G-smartphone met WiFi

Categorie: Mobiel
tags: 811

Smartphone met navigatie, e-mail, muziek en meer nu voor iedereen bereikbaar

Amsterdam – Nokia introduceert de Nokia C5-03. Dit is een smartphone die toegang biedt tot Ovi-diensten en WiFi voor een verrassend lage prijs. De C5-03 brengt het gemak van een smartphone binnen het bereik van honderden miljoenen mensen wereldwijd. Elke dag melden tweehonderdduizend nieuwe mensen zich aan voor Ovi, waarvan de diverse diensten inmiddels in 190 landen beschikbaar zijn. Met apps uit de Ovi Store, Ovi Kaarten, de muziekservice, chatopties en, in een aantal landen, Life Tools kunnen gebruikers het maximale uit hun Nokia-toestel halen.

De stijlvol vormgegeven smartphone met full-touchscreen is er in een aantal opvallende kleuren. Daarnaast beschikt dit toestel in bijna tachtig landen over het gratis Ovi Kaarten met spraaknavigatie. De nieuwste versie van Ovi Kaarten (in eerste instantie beschikbaar in Nokia Beta Labs) bevat nieuwe informatie over openbaar vervoer en mogelijkheden om in te checken bij populaire social-location-opties van bijvoorbeeld Facebook.

“De nieuwe Nokia C5-03 draait om de voordelen die de Nokia Ovi-diensten aan gebruikers bieden. Van navigatie en e-mail tot en met muziek en chat: allemaal in één toestel voor een betaalbare prijs. Dit is een combinatie die iedereen waardeert”, zegt Jo Harlow, Head of Smartphones bij Nokia. “Het is een mooi ogend toestel dat vooral voor tieners een uitkomst is – ze luisteren naar muziek en checken hun sociale netwerken. Maar ook moeders die hun kinderen naar een uitwedstrijd moeten rijden, waarderen de C5-03.”

Deze Symbianˆ1-smartphone bevat een aanpasbaar startscherm met snelle toegang tot contacten, e-mail en de talrijke apps in de Ovi Store. Gebruikers van de Nokia C5-03 kunnen eenvoudig een Ovi Mail-account aanmaken, maar ook e-mail van Yahoo! en Windows Live™ Hotmail kunnen ze eenvoudig ontvangen op de C5-03.

De Nokia C5-03 is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2011 beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van 219 euro incl. btw.

Via: Nokia Pers

Laadtijd: