Ultieme social network-smartphone Nokia C7 vanaf begin november 2010 in Nederland verkrijgbaar

Categorie: Mobiel
tags: 126

Amsterdam – De nieuwe C7 van Nokia is begin volgende maand in de Nederlandse winkels te verkrijgen. De C7 is de perfecte smartphone voor de stijlbewuste sociaal-netwerker. Het is het tweede toestel gebaseerd op de nieuwe Symbian-versie volgend op het recent gelanceerde vlaggenschip en entertainmenttoestel: de Nokia N8.

De combinatie van roestvrijstaal en glas en een superslank, full-touch ontwerp maakt de C7 werkelijk een lust voor het oog. Het 3,5-inch AMOLED-scherm is ideaal voor sociaal netwerken. Updates van Facebook en Twitter verschijnen onmiddellijk op de startpagina. Ook hebben gebruikers hier met slechts een schermaanraking toegang tot populaire e-mailaccounts, waaronder Ovi Mail, Yahoo!® Mail en Windows Live™ Hotmail. Daarnaast opent de C7 een wereld aan apps, games, video’s en web- en locatiegebaseerde diensten via de Ovi Store.

“De C7 is speciaal ontworpen voor de stijlbewuste consument en biedt alle mogelijkheden die een rasechte sociaal-netwerker wenst. Daarmee is het dé smartphone voor iedereen die altijd en overal van alles op de hoogte wil zijn”, zegt Jo Harlow, head of smartphones bij Nokia.

Andere features die deze smartphone biedt, zijn onder andere een 8MP-camera, HD Video, Web TV en de gratis Ovi Maps-wandel- en autonavigatie. Met Nokia C7 kun je eveneens direct jouw foto’s delen met vrienden. Ook kun je eender waar je locatie delen via Facebook.

De Nokia C7 is beschikbaar in Nederland voor een consumentenadviesprijs van 419 euro incl. btw.

Via: Nokia Pers

Laadtijd: