Carcomm Multi-Basys Cradle Nokia N8

Categorie: Mobiel
tags: 158

Nadat Brodit al met een houder kwam voor de Nokia N8, is het nu ook aan Carcomm om met meerdere oplossingen te komen. Er is een modulaire oplossing waarbij een N8 houder beschikbaar is die op een basis unit kan worden gezet. Dit is vooral voor de mensen die de basisunit al hebben.

Daarnaast is er de Multi-Basys Cradle.

Het Multi-Basys slaat vooral op het feit dat je deze houder zowel kunt aansluiten op de sigarette-aansluiting van je auto als dat je deze voor inbouw kunt gebruiken. Dit in tegenstelling tot Brodit waar er twee verschillende houders zijn. Op zich is dit dus wel interessant. Ook interessant is dat deze houder wel gebruik maakt van de normale oplaadaansluiting aan de onderzijde het toestel.

Grootste nadeel van de Carcomm vind ik de prijs. Deze is met €69,- behoorlijk hoog (via). Ik ben dan ook nog een beetje in dubio wat voor mij de oplossing wordt. Ook de modulaire oplossing lijkt me wel wat. Ik doe over het algemeen niet heel lang met een toestel, dus het is vanaf het tweede toestel al rendabel.

Reacties

  1. Jan Op 03-12-’10 20:08 schreef Jan
Laadtijd: