Nokia app: Angry Birds Seasons

Categorie: Mobiel
tags: 478

Angry Birds Seasons: het ideale kerstcadeau! Vanaf nu is het elk seizoen tijd voor een toepasselijke versie van het superpopulaire Angry Birds. Tel de dagen voor kerst af met nieuwe levels vol met boze vogels in een winterwonderland. Deze versie bevat ook 45 speciale Halloween-themalevels.

Download Angry Birds Seasons vanaf je PC of direct op je mobiel.

Reacties

  1. fred Op 29-11-’13 10:03 schreef fred

    Wil angry birds op mijn lumia 850 maar lukte niet

  2. Jarno Op 29-11-’13 10:10 schreef Jarno

    De Lumia 850 ken ik niet, maar voor bijvoorbeeld de Lumia 820 heb je niets aan de genoemde URL in dit artikel. Apps voor Windows Phone zijn te vinden in Windows Phone Marketplace. Deze staat reeds op je toestel. Je kunt ook gaan naar http://www.windowsphone.com/nl-nl/search..

Laadtijd: