Nokia app: Mobile Documents

Categorie: Mobiel
tags: 91

Mobile Documents is een 'cloud-boosted' push mail programma. Met dit programma kun je op een unieke manier op je mobiel zeer grote e-mailbijlagen lezen zonder dat deze volledig worden gedownload. Onderstaande demo geeft een idee van hoe het werkt.

Mobile Documents is nog in een vroege beta en is verkrijgbaar via Nokia Betalabs. Op dit moment is het alleen beschikbaar voor Symbian^3. Binnenkort volgt de ondersteuning S60v3 FP1 en nog iets later S60v5.

Reacties

 1. Martain Op 08-01-’11 15:33 schreef Martain

  Vreemd, na installatie en enkele malen herstarten van de N8, werden in Mobile Documents alle tekens op het scherm door elkaar gegooid bij scrollen.
  Ik heb het daarom niet meer gebruikt. Na opstarten (en ondanks de setting Disable autostart) van de N8 vandaag verscheen het Mobile Documents inlogscherm nadat ik de melding had gekregen dat er nieuwe emails binnen waren.
  Het scherm houdt zich prima nu. Ik heb geen idee waarom. Ik draai nog steeds v09.19 beta die te downloaden was bij Nokia Betalabs.

 2. Jarno Op 10-01-’11 10:05 schreef Jarno

  Ik heb het nu een weekje gebruikt als standaard mailclient, maar ik word er nog niet echt blij van. Werkt minder mooi dan de standaard oplossing van Nokia.

  Maar wat niet is kan nog komen.

Laadtijd: