Nokia's Windows Phone 7 concept

Categorie: Mobiel
tags: 33

De kogel is door de kerk, Nokia gaat Symbian inruilen voor Windows Phone 7. Als enthousiast gebruiker van Symbian is dit even slikken. Persoonlijk had ik liever gezien dat MeeGo de plaats van Symbian zou innemen. Dit platform is Open Source en het is goed mogelijk om ook Android applicaties op het MeeGo te draaien. Veel potentie dus.

Maar...

Windows Phone 7 zal het zijn. Hopelijk komt Nokia op zeer korte termijn met toestellen. Als we Engaget mogen geloven, dan ziet het eerste toestel er in elk geval zo uit:

Natuurlijk nog niets concreet, maar het ziet er in elk geval netjes uit. Ook hippe kleuren, altijd positief. Het wordt in elk geval even afwachten. Morgenavond staat er alweer een nieuwe persconferentie van Nokia voor de deur. Net voor aanvang van de #MWC. Dus wellicht dat er dan al wat moois wordt gepresenteerd.

Laadtijd: